Αποστολή - Πληρωμή

Αποστολή

Η αποστολή των προιόντων μας γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος των μεραφορικών εξαρτάται απο το συνολικό βάρος των προιόντων καθώς και την περιοχή (Εντός ή Εκτός Αττικής) που διαμένετε. Πριν την ολοκλήρωση της παρραγελίας θα ενημερώνεστε από αντίστοιχο πεδίο για το κόστος των μεταφορικών. Για αγορές απο 60€ και άνω δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

Πληρωμές

Οι μεθόδοι πληρωμείς είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή: Πληρώνετε κατά την παραλαβή των προιόντων στην courier. Η έξτρα χρέωση είναι 3€
  • Κατάθεση: Πληρώνετε κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε να αναφέρετε το πληρες όνομά σας κατα την κατάθεση σας. Στην συνέχεια μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλέφωνικά ή με email. Ο αριθμός λογαριασμού θα σας δοθεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. 
  • Paypal: Για εσάς που έχετε Paypal μπορείτε να μας πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας έυκολα γρήγορα και με ασφάλεια. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με ένα μικρό ποσοστό 3.4% + 0,34€. Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας ενημερώνεστε από το σύστημα αναλυτικά για αυτό το ποσό.
  • Με πιστωτική κάρτα: Μπορείτε μέσω της πιστωτικής σας κάρτας να πληρώσετε για την παραγγελία σας. Το σύστημα κάνει επιβαιβέωση των στοιχείων σας μέσω της πύλης του Paypal με απόλυτη ασφάλεια. Η εταιρεία μας δεν παραλαμβάνει και δεν διαχειρήζεται αλλά ούτε και γνωρίζει κανέναν από τα στοιχεία της κάρτας σας.Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με ένα μικρό ποσοστό 3.4% + 0,34€. Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας ενημερώνεστε από το σύστημα αναλυτικά για αυτό το ποσό.